Bistro-ul momentelor frumoase

Bistro-ul momentelor frumoase

Dacă reinterpretăm celebra zicală potrivit căreia „ești ceea ce mănânci”, nu numai alimentele ne definesc, ci și felul în care alegem să le consumăm. Le OacOac Bistro a construit, în acest sens, cadrul perfect în care gustul, sănătatea și estetica în farfurie sunt complementare, în timp ce atmosfera inspirațională te rupe de cotidian și agitație. Pentru că e important să digerăm momente frumoase alături de cei dragi, parteneri de afaceri sau mai aproape ca oricând de propriul sine.

După cum o spune și numele, restaurantul situat în inima Bucureștiului își surprinde oaspeții cu numeroase rețete de preparare a puiului de baltă. Piciorușele de broască se alătură propunerilor culinare pe care chef-ul le include în meniu cu scopul de a oferi o călătorie în toate restaurantele lumii. Cina într-un cadru elegant pe malul Senei sau emoția de a lua prânzul la Roma sunt câteva exemple de senzații pe care le poți avea odată conectat la șarmul inefabil în care este învăluit Le OacOac Bistro.

Viteza și ritmul haotic în care trăim a transformat obiceiul de a mânca pe fugă într-o marcă a timpurilor actuale. Atât Taverna Racilor, dar și fratele său mai mic- recent inaugurat pe Bulevardul Libertății nr. 20, caută să ofere prin preparatele deosebite puse la dispoziția consumatorilor, unul dintre cele mai importante lucruri: răgazul. Posibilitatea de a lua o pauză fără necesitatea unui punct. Căci pauzele prevestesc energie, entuziasm, liniște. Un timp de a simți gustul mâncării și infinitatea de nuanțe pe care o capătă sub melanjul de condimente, câteva minute de răsfăț prin conștientizarea că suntem parte din natură. Natural trebuie să și mâncăm.

Natural e să căutăm fericirea în tot ce ne înconjoară și de puține ori avem ocazia să o ducem la gură cu lingura sau furculița. Iată un motiv pentru care trebuie să ne treci pragul: Le OacOac Bistro crede în naturalețe și că adesea, fericirea e chiar în fața noastră: în farfurie.
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×