Casual? Fine!

Casual? Fine!

Casual? Fine!

Ne place să credem că adevărul nu se află niciodată la extreme, ci undeva la mijloc. Nu este de mirare că atunci când cineva ne întreabă ce fel de restaurant este Le OacOac Bistro, preferăm să nu îl încadrăm într-o categorie bine definită, cu atât mai mult pentru că este un loc unde se pot întâlni diverse atitudini și gusturi. Într-un limbaj al cunoscătorilor, ne jucăm frumos cu ideea de Casual Dining Restaurant pe care o transformăm fără probleme în Fine Dining Restaurant. Da, ați înțeles bine. Da, este o noutate pe care o propunem clienților noștri nu din dorința de a inventa roata, ci de a le surprinde gusturile și preferințele care, știm bine, sunt la fel de versatile ca însuși omul.

Ce avem din Casual Dining? În primul rând, prețurile moderate, accesibile unei largi categorii de consumatori care se poate relaxa într-o atmosferă destinsă. Ce avem din Fine Dining? Exclusivismul felurilor de mâncare pe care le puteți experimenta, de la pui de baltă, până la specialități marine și fructe de mare, preparate pe bază de raci și deserturi „a la carte”. De asemenea, echipa de specialiști care a contribuit la transformarea Le OacOac Bistro într-unul dintre cele mai chic locuri din București în doar câteva săptămâni de la lansare este un alt punct ce marchează structura deosebită pe care o are noul proiect al „Omului cu racii”, Paul Richard Nicolau.

Nu este o emoție comună aceea de a savura o delicioasă porție de pui de baltă la umbra Palatului Parlamentului. Nu este de ici de colo să fii răsfățat cu preparate ce respectă o rigoare estetică demnă de veritabile opere de artă în farfurie. Ceea ce ne-am propus să facem este să ridicăm mâncarea de la statutul de necesitate la rang de experiență catalizatoare a bunei dispoziții. Unde? Bulevardul Libertății nr. 20. Puiul de baltă vă așteaptă, așa cum vă așteptăm și noi săptămâna viitoare cu un nou articol despre conceptul „Porn Food”.
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×