Dragostea ca un OacOac

Dragostea ca un OacOac

„Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare” spunea George Bernard Shaw, iar cei care iubesc viața în toate formele ei cunosc însemnătatea acestor vorbe. Nu întotdeauna ne îndrăgostim de cea mai frumoasă, mai bună, mai deșteaptă sau mai populară persoană. Însă întotdeauna ne îndrăgostim de partea care lipsește din noi și pe care o găsim în celălalt. Pornind de la acest exemplu, așa cum nutrienții extrași din hrană sunt esențiali organismului, putem înțelege de unde această necondiționată și eternă iubire pentru mâncare. Pentru simbioza dintre gust și estetică.

Le Oac Oac Bistro este singurul restaurant care materializează cele mai frumoase sentimente sub formă de preparate pe cât de gustoase, pe atât de spectaculoase la nivel retinian. Din pasiune pentru a crea povești în farfurie, bistro-ul din Bulevardul Libertății nr. 20, propune un exercițiu de imaginație, provocându-te de fiecare dată să reconstruiești scena din care face parte felul de mâncare ales. Pentru o clipă, ai putea crede că ești la Blue Frog în Shanghai, pe Rue des Grands Augustins, la Roger la Grenouille sau, de ce nu, chiar în Brooklyn, la Do or Dine, unde piciorușele de broască sunt atracția principală.

Preparatele din pește, fructe de mare sau din meniul internațional constituie, alături de atmosfera cordială, argumentul pentru care noul restaurant aflat sub egida binecunoscutei Taverne a Racilor se află pe lista locurilor pe care trebuie să le vizitezi în București. Și da, vorbește despre o dragoste sinceră, necondiționată și de lungă durată ce se servește în farfurii și platouri alese. Dragostea ca un OacOac.


top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×