După mofturi și răsplată

După mofturi și răsplată

Avem nevoie de curaj când vine vorba de arta culinară? Cu siguranță da, pentru că orice formă de artă este o lecție de curaj. Însă ceea ce Le OacOac Bistro încearcă să demonstreze e că fiecare dintre noi este dator să îl cultive: curajul de a încerca mereu lucruri noi, curajul de a face aceeași alegere, curajul de a savura. Căci fiecare moment are propria-i savoare, iar preparatele din meniul restaurantului din Bulevardul Libertății nr. 20, printre care și celebrul pui de baltă, redau în doze concentrate emoțiile pe care nu le putem cuprinde în timpul zilei.

De ce ai mânca pui de baltă? Din același motiv pentru care ai încerca și delicioasele rețete cu raci pe care le poți descoperi în Taverna Racilor: Noul, experimentarea și proprietățile nutritive ale produselor consumate duc nu numai la deteriorarea unor limite auto-impuse, ci și la o stare de bine conturată de răspunsurile diferite la întrebarea: „Ce îmi place mie?”. Le OacOac Bistro se îndepărtează de paradigma restaurantelor unde vii să mănânci și să îți satisfaci nevoile ce țin de hrană. Este locul în care vii să te simți bine și să îți (satis)faci un moft. Iar când acesta este chiar puiul de baltă special pregătit de al nostru chef, lucrurile sunt lesne de înțeles. Noi știm mai bine ca oricine că mofturile nu sunt ceva rău, din contră, un lux pe care puțini și-l mai permit.

Ție ce îți place? Echipa noastră crede că ești un om curajos și îți place să arăți asta. Nu este de mirare că te invităm să ne calci pragul zilnic, dimineața, la prânz sau seara pentru a încerca unele dintre cele mai exotice feluri de mâncare, piciorușe de broască sau, pur și simplu, o porție de cartofi prăjiți cu doza de fericire și asumare pe care numai curajul de a fi autentic ți-o asigură. Am vorbit despre savoarea clipelor pe care trebuie să o cauți, dar neexistând rețete pentru a o identifica sau crea în forma ei pură, am deschis Le OacOac Bistro. Savoarea preparatelor culinare este cel mai bun limbaj pentru a descrie gustul timpului investit corect. În lucruri frumoase.
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×