Evenimente

Toate evenimentele & noutatile

Seara romaneasca

Seara romaneasca

Seara romaneasca 100% la Le Oac Oac Bistro! Pe 28 iulie, incepand cu orele 18 si 30. Le vom avea alaturi de noi pe Anca Raluca Nita si pe Antonia Teisanu care ne vor incanta privirile cu un moment de dans romanesc: Fetno.

In plus, chef Geta Ciocarlan ne va incanta papilele gustative cu un preparat romanesc. Pentru a REZERVA o masa la seara romaneasca 100% trebuie sa ne trimiti un e-mail la: marketing@leoacoac.ro.

Atelier de cooking pentru copii

Atelier de cooking pentru copii

In cadrul atelierului, participantii vor invata sa faca clatite distractive si vor prepara freshuri delicioase si sanatoase din ghimbir, sfecla rosie si mere sub indrumarea celor doi chefi renumiti: Geta Ciocarlan si Adrian Iuriciuc.

Imblanzitorul de raci

Imblanzitorul de raci

Imblanzitorul de raci este o competitie distractiva organizata de Le Oac Oac Bistro, sambata, 27.06.2015, incepand cu orele 12.00. Evenimentul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Intrarea este libera.

Wine & Dine, Party Time!

Wine & Dine, Party Time!

Pe strazile Micului Paris, ne dam intalnire weekendul acesta pe terasa restaurantului Le Oac Oac!.
Asigura-te ca nu vei rata petrecerea din acest weekend si rezerva masa din timp la numarul de telefon 0747 861 151 sau online

Wine & Dine, Party Time!

Wine & Dine, Party Time!

Vineri si sambata, pe terasa restaurantului Le Oac Oac, imbinam retetele delicioase cu un pahar de vin din partea casei. Va asteptam sa socializam si sa ne lasam inimile sa bata pe ritmul muzicii incepand cu orele 20:00 in Bulevardul Libertatii nr. 20.
Asigura te ca vei avea masa ta rezervata la numarul de telefon 0747 861 151 sau online

brEAThe Art by Vladinsky

brEAThe Art by Vladinsky

Le Oac Oac Bistro imbratiseaza arta culorilor si poarta amprenta Vladinsky! Pentru ca arta vine in mai multe forme, vineri si sambata incepand cu orele 20:00 mancam arta, bem arta, ascultam arta, primim arta!
Decorul preparatelor, cocktail-urile si shot-urile o sa surprinda prin cele mai vii culori!

Dezlegare la raci

Dezlegare la raci

2+1 GRATIS: La fiecare 2 platouri de raci comandate, primesti unul din partea casei!

In perioada 15-19 aprilie, la Le Oac Oac mananci raci pe saturate: platesti 2 platouri si primesti 3!

Festivalul Floriilor

Festivalul Floriilor

Taverna Racilor Mobila & Le Oac Oac va asteapta in acest weekend la Festivalul Floriilor din Parcul IOR (langa Biserica Maramureseana).
Va asteptam cu multi, multi raci!!!

Festivalul Pescaresc

Festivalul Pescaresc

Vino in Parcul National (intrarea din B-dul Basarabia) incepand de vineri, 20 martie si pana miercuri, 25 martie, sa te infrupti cu bunatatile puse la dispozitie la “Festivalul Pescaresc”.

Gustul bunului gust: Deschiderea Le OacOac Bistro

Pentru că micile emoții constituie cele mai frumoase amintiri, noul Bistro Le OacOac by Taverna Racilor, situat pe Bulvardul Libertății, nr. 20, va fi deschis publicului iubitor al bunului gust începând cu data de 27 februarie, ora 18:00. Acesta răpește un strop din farmecul Parisului și îl transformă în ingredientul de nelipsit în preparatele puse la dispoziție, printre care și celebrul „pui de baltă” ce poate fi acum savurat într-o atmosferă aparte, potențată de vecinătatea unei clădiri celebre în lumea întreagă, precum Casa Poporului.

După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lansează în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic, schimbând servirea mesei într-o experiență în sine: „Deși aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bună și, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă”.

Simplitatea și grandoarea se unesc într-un exercițiu al gustului și formei, caracterizând armonios varietatea de produse culinare ce pot fi regăsite în meniul restaurantului. De la celebrele croissante până la delicioasele fructe de mare, preparate din pește sau raci care provin din propria crescătorie situată în județul Giurgiu, înconjurul lumii nu a fost nicicând mai simplu de realizat. Pentru că Le OacOac Bistro preia într-o formă unică din tradiția Tavernei Racilor, de a oferi oamenilor plăcerea de a experimenta și a-și pune o dorință de fiecare data când mănâncă ceva nou. Altfel spus, este un creator de emoții ce propune o călătorie interioară, o redescoperire a ta și a celor dragi prin intermediul gustului.

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×