Primăvara în farfurie

Primăvara în farfurie

Începutul lunii martie nu marchează numai sosirea primăverii, ci și dorința de Nou, explorare și cultivarea fericirii într-o perioadă dedicată frumosului. Deschiderea Le OacOac Bistro, celebrată săptămâna trecută printr-un eveniment menit să îi introducă pe participanți în tainele gustului, reprezintă atât un prilej de marcare a unui nou început pentru fiecare, cât și oportunitatea de a le surprinde pe cele dragi nouă. Căci la OacOac, femeia este sărbătorită zilnic și nu într-o singură lună, fără artificii și cosmetizări ușor siropoase, cât prin reducerea la esențe, la simplitatea în doi. De la micul dejun, prânz, cină sau o simplă gustare, de la parteneriate la prietenie sau dragoste, noul restaurant care a devenit faimos prin servirea celebrului pui de baltă, cultivă armonie prin secretul din farfurie.

Ușor de găsit, pe Bulevardul Libertății nr. 20, de pe terasa bistro-ului ai impresia că poți atinge Casa Poporului și că lumea este reprezentarea macroscopică a universului din noi. Iar acest univers poate fi descoperit prin gust, prin alimente simple sau preparate exotice, prin inconfundabila aromă dulce-amăruie a cafelei și nuanța vinului servit în miezul zilei. Le OacOac Bistro demonstrează că nu există zile banale, ci doar spiritele noastre ușor obosite pentru a surprinde magia oricărui lucru. Într-un cadru intim, încărcat de un șarm inefabil, meniul pus la dispoziția clienților reprezintă instrumentul perfect ce leagă conversații și creează bucurie.

E primăvară. În aer, în noi, în farfurie. Le OacOac Bistro by Taverna Racilor vă invită să (re)descoperiți plăcerea dialogului sau farmecul tăcerii în fața lucrurilor simple care ne compun viața. Ele, femeile din vața ta, nu trebuie să fie surprinse doar în zilele marcate în calendar, dar neapărat trebuie să încerce puiul de baltă și plăcerea descoperirii unui nou restaurant!
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×