Picioare de broască la tigaie cu garnitură de spanac

Picioare de broască la tigaie cu
garnitură de spanac

Picioare de broască la tigaie cu garnitură de spanac

Timp de preparare și gătire: sub o oră

Ingrediente necesare: 16 piciorușe de broscuță, lămâie, sare, piper, 600 de grame de spanac tocat, 10 grame de unt, 120 de gr de smântână, 5-6 căței de usturoi.

Mod de preparare: Piciorusele de broască se spală bine, se lasă 15 minute la scurs, apoi se sărează și se stropesc cu zeama de lămâie. Se adaugă și piperul, iar apoi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc bine. Piciorușele de broscuță se servesc alături de o garnitură de spanac (într-o crăticioară se pune untul, apoi se adaugă spanacul și se călesc puțin, se adaugă câteva linguri de apă și se lasă încă 7-8 minute să fiarbă. Apoi se adaugă usturoiul și smântâna, sarea și pipetul și se mai lasă 10 minute pe foc mic. Se așează pe farfurii lângă piciorușele de broască).

Poftă bună!

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×