Pui de balta cu vin

Piciorușe de broscuță în sos de usturoi
cu smântână

Pui de balta cu vin

Timp de preparare și gătire: sub o oră

Ingrediente necesare: un kilogram piciorușe de broască, 100 de grame pesmet, 100 de grame făină, două ouă, zeama de la o lămâie, sare, piper, usturoi, smântână, pătrunjel.

Mod de preparare: Piciorușele se spală bine, se stropesc cu zeamă de lămâie și apoi se tăvălesc prin făină. Se bat ouăle cu sare și piper, iar apoi se trec piciorușele de broscuțe prin această compoziție. Se dau prin pesmet și se prăjesc în ulei bine încins până se rumenesc.

Cum se prepară sosul de usturoi: cațeii de usturoi se pisează, se presară sare și puțină apă, dar și jumătate de linguriță de ulei și se freacă până devin o cremă albicioasă. Se adaugă smântână și pătrunjel.

Piciorușele de broască se servesc alături de sosul de ustroi cu smântână. Poftă bună!

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×