Pui de baltă cu legume la grătar

Pui de baltă cu legume la grătar

Pui de baltă cu legume la grătar

Timp de preparare și gătire: o oră

Ingrediente necesare: 16 – 20 de pui de baltă (doar pulpele), 2 ardei roșii, 12 ciuperci mari, un dovlecel, o vânătă, usturoi, ulei, sare, piper

Mod de preparare: Se spală bine puiul de baltă, se sărează, apoi se pune pe grătar. Se lasă până se rumenește bine. Legumele se pun și ele pe grătar (înainte de asta evident că ardeii se spală, se curăță de semințe și se taie în patru, dovlecelul se taie rondele, vânăta se taie în patru bucăți. Toate acestea se pun alături de ciupercuțe pe grătar). Se face separat din usturoi, ulei, un strop de sare și apă un mujdei de usturoi.

Poftă bună!

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×