Pui de balta cu vin

Pui de balta cu vin

De
Pui de balta cu vin
Ingrediente:
  • pui de baltă 1 kg
  • făină 100-120 gr.
  • ulei :350 gr.
  • ceapă :1 kg
  • bulion :100 gr.
  • dafin:2-3 frunze
  • vin roșu:300 ml
  • pătrunjel:1 legatura
  • sare si piper:dupa gust
Pulpele de broscuță se sărează și apoi se trec prin făină. Se pun într-o tavă cu puțin ulei și se dau la cuptor, la foc iute, până se pătrund și se rumenesc bine. Apoi, se taie ceapa mărunt și se călește în ulei, se stinge cu bulion și se încorporează cu puii de baltă, se adaugă sare, piper și foile de dafin, se toarnă vinul roși și apoi se mai lasă pentru încă zece minute la cuptor. Puii de baltă se servesc cu garnitură de cartofi natur și un vin roșu. Se ornează cu pătrunjel.



top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×