Pui de baltă gătiţi în stil italian

Pui de baltă gătiţi în stil italian

De
Pui de balta cu sos meuniere
Ingrediente:
  • pui de baltă 24
  • ulei de măsline 1 lingură
  • unt  1 cubulet
  • căţei de usturoi  3
  • ardei iute 1
  • pătrunjel tocat 1 lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru sos
  • frunzuliţe de busuioc tocate 10
  • căţel de usturoi 1
  • făină 1 lingura
  • unt  1 cubulet
  • supă de carne 120 ml
Bucăţile de pui de baltă se sărează şi se pipărează, apoi se prăjesc 10-12 minute în ulei, unt şi un căţel de usturoi. Apoi carnea de pe picioare se dezosează. Cum se prepară sosul: se pune în blender busuiocul, usturoiul, făina, untul, şi supa de carne şi se face din aceste ingrediente o cremă.

Pe un platou punem bucăţile de carne din puii de baltă, asezonăm cu sosul, apoi presărăm pătrunjel tocat, proaspăt.

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×