Picioruşe de broască cu ciuperci

Pui de baltă în sos picant

De
Pui de baltă în sos picant
Ingrediente:
  • bucăţi de pui de baltă 20
  • ouă 4
  • cepe mai mici:3
  • ardei graşi roşii:3
  • ardei chili:4
  • sare si piper:dupa gust
Bucăţile de pui de baltă se dau prin făină şi ou şi se prăjesc la foc mediu. Apoi, se toacă cepele, se taie mărunt ardeii graşi şi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se lasă pe foc până se înmoaie bine, se adaugă puţină apă, iar când bucăţele de pui de baltă sunt făcute se adaugă bulionul, sarea, piperul şi ardeii chili tocaţi mărunt. Se mai lasă puţin şi apoi se ia de pe foc.

Bucăţelele de pui de baltă se aşează pe o farfurie şi se toarnă sosul cald peste ei.

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×