Pui de baltă parizian

Pui de baltă parizian

De
Pui de baltă parizian
Ingrediente:
  • picioruşe pui de baltă 24
  • suc  1/2 lămâie
  • ouă 2
  • pesmet -
  • Pentru sos
  • cepe micuţe 2
  • cubuleţe de unt 2
  • făină 2 linguri
  • smântână  150 ml
  • sare 1/2 linguriţă
  • ou bătut 1
  • pătrunjel tocat 1linguriţă
Punem la fiert apa cu sucul de lămâie, sare şi piper. Când clocoteşte punem bucăţile de pui de baltă şi le lăsăm în clocot 3-4 minute. Le scoatem pe un şervet, lăsăm să se scurgă şi le uscăm. Apoi trecem picioarele prin oul bătut şi pesmet, le prăjim 6-7 minute pe foc iute.

Cum se prepară sosul: amestecăm ingredientele pentru sos în blender: cepele, untul, făina, smântâna, sarea, oul bătut şi pătrunjelul. Această compoziţie se pune peste bucăţile de carne din pui de baltă pregătite aşa cum am explicat mai înainte.

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×