Tocăniță de piciorușe de pui de baltă

Tocăniță de piciorușe de pui de baltă

Pui de baltă cu legume la grătar

Timp de preparare și gătire: o oră

Ingrediente necesare: un kilogram de picioruse de pui de baltă, 4-5 cepe, un morcov, un ardei, 700 de grame de ciuperci, 4-5 căței de usturoi, sare, piper, 6 castraveciori murați mari, 400 gr de mălai.

Mod de preparare: Piciorușele de broscuță se spală, se sărează și se pun la prăjit în ulei încins până se rumenesc bine. Într-o tigaie mare se pune la prăjit ceapa tocată mărunt. Când aceasta a devenit aurie se adaugă morcovul dat prin răzătoare, ardeiul tocat mărunt și ciupercile tăiate și ele în bucășele destul de mici, se adaugă după vreo 15 minute puiul de baltă, usturoiul și piper. Se mai lasă vreo 20-25 de minute pe foc mic. Se servesc alături de castraveți murați și mămăligă.

Poftă bună!

top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×