SelFish Oac

SelFish OacCeea ce mâncăm este important. Știm asta deja, însă ceea ce uităm adesea și încearcă să ne amintească Le Oac Oac Bistro prin fiecare preparat și fel exclusivist de mâncare, este că dincolo de hrana necesară organismului, există și o hrană a simțurilor. Altfel spus, tot ceea ce ne place din simbioza de gusturi și arome sau minimalismul în care predomină un singur ingredient, vine ca un soi de elixir pentru suflet, amplificând importanța pe care gustul o are în viața fiecăruia dintre noi. E singurul lucru ce îți aparține și produce o bucurie pe care numai tu o poți înțelege. Da, i-am putea spune și egoism, dar un egoism pe care vrei să îl împarți cu alții, să simtă și ei plăcerea descoperirii a numeroase arome, chiar dacă sunt diferite de la caz la caz.

Le Oac Oac Bistro susține că nu este rău să fii selFish. Cu atât mai mult pentru că „fish” este unul dintre preparatele noastre pe care le prezentăm sub forma rețetelor ce îți taie răsuflarea. Alături de celebrul pui de baltă sau de racii serviți în spiritul Tavernei Racilor, fructele de mare și deserturile ce intră în categoria food porn, meniul propus de echipa de specialiști Le Oac Oac surprinde și aprinde pofta clienților din Bulevardul Libertății nr. 20. De mâncare, dar mai ales, de viață.

Există o replică pe care Audrey Tatou o folosește în Coco avant Chanel apărut în 2009: „Când sunt plictisită, mă simt antică”. Important este ca niciunul dintre lucrurile pe care le facem să nu ne plictisească. Iar pentru a reuși să nu fim victimele obișnuinței, se impune, pe cât posibil, să privim același lucru din toate unghiurile și aspectele sale. Pe scurt, o rutină a descoperirii în care arta gastronomiei își are locul bine definit. Niciodată ciocolata nu se simte la fel de două ori. Nici puiul de baltă. Așa cum nici lumina nu cade în același fel pe chipul celor dragi în serile de vară pe care vă invităm să le descoperiți pe terasa Le Oac Oac Bistro. Știm, sună ușor egoist, dar cum altfel îi putem face pe ceilalți fericiți, dacă nu prin bucuria noastră de a le oferi o experiență specială?
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×