Bistro-ul momentelor frumoase

Simplu, cât ai spune Oac!

Pentru că micile emoții constituie cele mai frumoase amintiri, noul Restaurant Le OacOac răpește un strop din farmecul Parisului și îl transformă în ingredientul de nelipsit în preparatele puse la dispoziție. De la micul dejun cu vedere spre turnul Eiffel până la cinele pe malul Senei, iubitorii bunului gust pot savura deliciile specifice gastronomiei franceze într-o atmosferă aparte, potențată de vecinătatea unei clădiri celebre în lumea întreagă, precum Casa Poporului.

Dacă puiul de baltă este la mare căutare în China, Thailanda, Vietnam sau Indonesia, Franța este cea care l-a făcut celebru prin nenumăratele rețete ce au ridicat prepararea picioarelor de broască la rang de artă. Alexandre Dumas, în Grand Dictionnaire de Cuisine reușea să surprindă realitatea anilor 1600 în care cele mai fine restaurante transformaseră acest fel de mâncare într-un trend care astăzi este mai actual ca oricând. Pentru că dincolo de a fi un produs "a la mode", puiul de baltă este un deliciu și o limbă comună ce unește Vestul și Estul.

Le Oac Oac este un creator de emoții, locul unde vei găsi în farfurie bucuria de a trăi. Pentru că viața este suma tuturor momentelor petrecute singuri, alături de cei dragi sau împreună cu oameni pe care îi cunoști pentru prima dată, specialitatea casei este de a transforma aceste momente în amintiri perfecte. Simplitatea și grandoarea se unesc într-un exercițiu al gustului și formei, caracterizând armonios varietatea de produse culinare ce pot fi regăsite în meniul restaurantului.

De la celebrele croissante până la delicioasele fructe de mare, preparate din pește sau raci care provin din propria crescătorie situată în județul Giurgiu, înconjurul lumii nu a fost nicicând mai simplu de realizat. Pentru că Le OacOac preia într-o formă unică din tradiția Tavernei Racilor, de a oferi oamenilor plăcerea de a experimenta și a-și pune o dorință de fiecare data când mănâncă ceva nou. Altfel spus, este un creator de emoții ce propune o călătorie interioară, o redescoperire a ta și a celor dragi prin intermediul gustului. Iubitori de clasic sau vânători de nou, conservatori sau excentrici, fiecare este dator să găsească sensul ascuns al sintagmei "trăiești ca să mănânci": Liniștea dintr-un bol cu supă sau sărbătoarea dintr-o farfurie cu pui de baltă, entuziasmul oferit de un desert și fericirea de a fi.

Simplu. Cât ai spune Oac.
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×