Tastyland

Tastyland


Experiența gustului este, fără doar și poate, una intimă, personală. Precum în domeniile artistice, fiecare interpretează sensurile mâncării în funcție de amintirile și așteptările sale. Le OacOac Bistro îmbină măiestria cu pasiunea în prepararea celebrului pui de baltă pe care îl puteți găsi aici, alături de numeroase alte rețete ce demontează credința că trebuie să mănânci că să trăiești și nu invers. Pentru că arta culinară a transformat mâncarea într-o bijuterie a simțurilor, într-un catalizator al fericirii și într-o lentilă prin care viața se vede mai frumoasă.

Ușile restaurantului din Bulevardul Libertății nr. 20 sunt mereu deschise pentru cei care doresc să se retragă din zbuciumul orașului în liniștea din centrul acestuia. Atmosfera încărcată de șarmul bistro-urilor pariziene, precum zâmbetul ospătarilor și energia creativă a chef-ului construiesc cadrul perfect în care poți savura atât preparatele, dar mai ales, clipa. Multiplele rețete cu pui de baltă sau raci vin în satisfacerea dorințelor și nevoilor de permenantă surprindere a papilelor gustative.

Din cartea Alice in Wonderland știm deja că există o minunată lume a emoțiilor generată de linia subțire dintre realitate și ficțiune. Din filmul ce același nume am învățat că puterea vizualului este fascinantă când vine vorba de subiectul uman. Tocmai de aceea, Le OacOac Bistro propune incursiunea într-o nouă dimensiune a gustului prin crearea unui spațiu propice în care forma și emoția fuzionează. Pentru că puiul de baltă nu a fost nicicând mai gustos, pentru că deserturile cuceresc de la prima privire, iar senzațiile de entuziasm și curiozitate își găsesc reperul:

Bun venit în Tastyland!
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×