Vive la Difference!

Vive la Difference!

Vive la Difference!

După cum spunea în 1886 Vincent Van Gogh ajuns în capitala franceză, „Vive la difference!” este și sintagma ce caracterizează conceptul Le OacOac Bistro lansat la începutul acestei primăveri. Într-un peisaj suprasaturat de lucruri și locuri ce se zbat să aducă ideea de noutate în ochii privitorului, restaurantul din Bulevardul Libertății nr. 20 nu se străduiește și nu își propune să facă nimic din ceea ce nu este. Cu alte cuvinte, locul în care bucuriile simple ale vieții întâlnesc măiestria preparării puiului de baltă. Aceasta este și diferența în cinstea căreia închinăm un toast de fiecare dată când suntem înconjurați de persoanele dragi nouă. Căci nu este puțin lucru să te simți ca într-o familie chiar și atunci când ne treci pragul neînsoțit.

Trăim într-o lume a cărei complexitate o redăm prin gust și pasiunea de a le oferi clienților noștri mai mult decât o porție de pui de baltă, de raci preparați în felul specific al restaurantului-părinte, Taverna Racilor, dar și mai mult decât rețetele celebre din meniurile internaționale. Acest „mai mult” înseamnă înlocuirea clientelei prin conturarea ideii de comunitate din care fac parte toți iubitorii de Bun, Frumos, Chic, Armonie. Dacă există un cuvânt care să ne caracterizeze întreaga muncă, acesta trebuie să fie „generozitate”. Deoarece oferim, fără să așteptăm ceva în schimb, un strop de bucurie la fiecare preparat sub egida Le OacOac.

Se știe deja că în multe țări sărace, mâncarea este ieftină, astfel încât fiecare om sau copil să se poată bucura de aceasta. Dincolo de a fi o nevoie primară sau un moft pentru alții, mâncarea înseamnă emoție. Tocmai de aceea, conceptul pe care îl propunem este exclusivist, dar prețurile stabilite reflectă dorința creatorilor restaurantului de a transforma experiența servirii puiului de baltă și nu numai, într-un element accesibil. Altele sunt lucrurile pe care putem să ni le dorim, ceea ce se întâmplă la noi, trebuie mâncat! În esență, Le Oac Oac Bistro oferă o lecție despre generozitate prin refuzul de a se alinia într-un lung șir al restaurantelor bucureștene și prin consolidarea ideii că, înainte de toate, acesta este un loc în care primează armonia.

Trăiască diferența!
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×